Budapesti Iroda

1131 Budapest,
Reitter F. u. 132/J 1. em.
T: (+36 1) 288-60-70
F: (+36 1) 288-60-75
budapest@hopferwieser.hu

Váci Iroda

2600 Vác,
Balassagyarmati út 2.
T: (+36 27) 511-161
F: (+36 27) 314-808
vac@hopferwieser.hu

Cégünk, az 1996-ban alapított Pentolt Kft. sprinkler ágazatából nőtte ki magát önnáló Kft-vé és 2010-től Hopferwieser Tűzvédelmi Kft. néven van jelen a piacon. Tevékenységünk kiterjed vizes oltó (sprinkler)-, és egyéb aktív oltórendszerek tervezésére, építésére, és karbantartására. Tevékenységünk felöleli a tervezés, telepítés, üzembe helyezés, karbantartás, 24 órás hibaelhárítás minden területét, így ügyfeleinknek teljes szolgáltatási csomagot tudunk ajánlani. Anyacégünk 20 éve a hazai piacon működő Hopferwieser Építő és Szerelőipari Kft. a teljes épületgépészet területén kínál megoldásokat a Megrendelőinknek. Cégünk minőségügyi rendszerét az MSZ EN ISO9001:2001 alapján a HQ-Cert tanúsította.

Központunk Budapesten a XIII. kerületben működik, ahol a cégvezetés található, telephelyünk Vácott található itt raktározzuk a telepítéshez és szervizeléshez szükséges berendezéseket és szerelési anyagokat.

A kivitelezést saját projektvezetőink és munkavezetőink irányítják. A szerelési munkát részben saját létszámmal, részben pedig minősített partnereink bevonásával oldjuk meg. A rendszerek üzembe helyezését, a kezelő személyzet oktatását, és az átadás-átvételt szerviz mérnök és technikus kollégáink végzik. Az átadást követően vállaljuk a rendszer karbantartási feladatainak elvégzését.  Meghibásodás esetén telefonos hibabejelentő szolgálat áll Megrendelőink rendelkezésére.

A megvalósult projektjeinken a későbbi karbantartást és üzemeltetést is számos helyen mi végezzük, ezzel is tehermentesítve a Megrendelőinket a tűzvédelmi rendszer működtetésének havi, és a jogszabályban előírt féléves kötelezettsége alól.